Gurmaniška Šv. Kūčių vakarienė Jūsų stalui
Atsiėmimas tik 2024 gruodžio 24 d. nuo 12:00val. iki 15:00val.
Jaukų Kūčių vakarą praleiskite su artimaisiais, o gardžiomis vaišėmis Jūsų šventiniam stalui pasirūpinsime mes
12-os canapé miniatiūrų kolekcija
Tradicinė Kūčia su medumi, džiovintais vaisiais ir kanapių sėklomis
***
Grilyje kepto sterko filė su baltojo vyno gélée, vėžių uodegėlėmis ir krienų padažu
***
Matjes silkė su keptais miško grybais, lazdyno riešutais ir kadagių aliejumi
***
Lengvai rūkyto ungurio filė su putpelės kiaušiniu, avokado mousse ir skrudintais kaparėliais bei ruginės duonos trupiniais
***
Jūros druskoje kepti margieji burokėliai su ožkos sūriu ir raugintomis spanguolėmis
***
Kepti baravykai drebučiuose su čiobrelių ir juodųjų trumų mousse
***
Apelsinų sultyse marinuota lašiša su keptais artišokais, greipfrutais ir upėtakio ikrais
***
Eršketo ir upėtakio terinas su kaprėlių – citrinų pesto
***
Naminė kvietinė ir ruginė duona
***
Spanguolių ir svarainių gélée desertas su mėlynių mousse
***
Namų gamybos kūčiukai su aguonų, kanapių sėklomis ir spanguolėmis
***
Keksiukas su apelsinų cukatais ir džiovintais vaisiais, pagardintas cinamonu
***
Mielines tešlos pyragėliai su
aguonomis ir medumi,špinatais ir fetos sūriu, baravykais ir čiobreliais
Pagrindinis patiekalas
Užkepta laukinio eršketo filė su baby bulvytėmis, baravykais, pagardinta vėžių uodegėlių bei porų ir baltojo vyno padažu